Blanca Txt

Wat biedt Blanca Txt u?

Als tolk help ik u zaken doen zonder misverstanden. Een heldere communicatie draagt bij aan uw commercieel  succes. Omdat ik zowel de Spaanse als de Nederlandse cultuur goed ken, ben ik in staat een zakelijk gesprek vlot te laten verlopen.

Met Spaanse passie en Nederlandse efficiëntie vertaal ik zowel commerciële als juridische teksten. Wat ik u kan bieden is deskundig werk, betrokkenheid bij uw zaak, zorgvuldigheid met uw opdracht en betrouwbaarheid. Omdat er geen intermediairs zijn, kan ik concurrerende tarieven bieden. Ik ben een beëdigde vertaalster en native speaker Spaans. U kunt uitgebreid informatie vinden op mijn website, maar stelt u het op prijs om uw vraag telefonisch te stellen, bel me dan gerust: 0031613133381.

Hasta la vista bij de Spanjeborrel!

Hartelijke groeten,
Blanca R. Posada Ballester

Over Blanca

Blanca Posadas04

Blanca Posada Ballester is geboren in Spanje in een vissersdorp aan de Cantabrische kust in de regio Cantabrië. In 1980 is ze naar Nederland verhuisd. Na haar studie Spaanse Taal en Letterkunde aan de toenmalige Katholieke Universiteit Nijmegen ging ze in het bedrijfsleven werken.

Ook het vak communicatie boeide haar zeer en daarom volgde zij ook een communicatieopleiding en werkte ze enkele jaren als communicatie medewerker. Uiteindelijk verkoos ze haar professionele leven in te richten om de talen Nederlands en Spaans heen en stichtte ze Blanca Txt. Liefde voor deze twee talen is haar drijfveer.

Zij staat ingeschreven in het Register voor beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) onder nummer 1136, is lid van de Vereniging SIGV Gerechtstolken en Vertalers, lid van het Nederlandse Genootschap van Tolken en vertalers (NGTV) en aangesloten bij de Stichting Vertalersforum. 

 

logoNGTV-kleinerlogoSIGV

VertalersForum