08-02-2013

De bijeenkomst bij de tweede Spanjeborrel vond plaats in La Viña experience in Amsterdam. Jacqueline Borgers heeft ons met haar team een goede avond bezorgd voor wat betreft ambiance, tapas en haar overheerlijke wijnen. Het aantal deelnemers ging ditmaal net over de 40. Een prachtig aantal opnieuw. Daarbij waren diverse nieuwe gezichten, terwijl ook een aantal deelnemers van de eerste bijeenkomst weer aansloten. Bij binnenkomst ontving iedereen een lekker glas Cava als welkom (aangeboden door Jeroen Oskam van Euro Economics).

De presentatie van Drs. Niek Jansen van Rosendaal (Bizalia.com / Adcorporate Spain) over de huidige investeringsmogelijkheden in Spanje was bijzonder interessant: waar en hoe kun je nu investeren tijdens deze crisistijd en waar moet je rekening mee houden.

Na de presentatie gingen de tapas rond en werd er weer volop gemengd.

Tegen het einde van de avond was er nog een kleine tombola, waarin een aantal interessante prijzen. Zoals de gesigneerde boeken van de Catalaanse schrijven/journalist Martí Gironell, Spaanse wijnen (persoonlijk ingevoerd en) ingebracht door Kees-Jaap en Aaf van der Kooij (K&A Consultants), een pennenset van Jacques Vroemen (Flamco) en een LES+FLES ingebracht door Judith de Jong (Portaaltrainingen).

 

Euro_Economics_Header-PS