FilmForBusiness

FilmForBusiness is een videoproductiebedrijf opgericht door producent/regisseur David Ram in samenwerking met editor/cameraman Martijn Bieseman.

Het gebruik van film, video en animatie voor je merk of bedrijf zien wij als een verlengstuk van je marketing strategie. De juiste sfeer en tone of voice is bepalend voor het slagen van een bedrijfsfilm, animatie, online video of evenement registratie. Door onze ruime ervaring in zowel het film/video-vak en in online videomarketing, kunnen wij in elke fase van het creatieve proces instappen en jou adviseren. Wij zijn gewend om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen en te werken met strakke deadlines.

Waarom bij ons?

Door onze ruime ervaring bij zowel grote als kleinere organisaties, weten wij hoe belangrijk een goede voorbereiding is voor het uiteindelijke resultaat. Daarnaast staan we dichtbij de klant en zijn de lijnen kort.

Over David Ram

DavidRamDavid Ram is een allround media professional. Hij heeft als programmamaker gewerkt voor diverse omroepen zoals RTL, TROS, CNBC en tv-producenten waaronder IdTv, Endemol en Eyeworks. Vijf jaar geleden besloot hij het over een andere boeg te gooien en zich voornamelijk te richten op het produceren en regisseren van online video’s voor bedrijven en instellingen. Inmiddels heeft David een groot aantal aansprekende videoproducties op zijn naam staan. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van online video marketing.