Partnerschap

Wat kan Business Club Spanje voor u betekenen?

 

Business Club Spanje is een jonge netwerk organisatie voor mensen en organisaties met een belang en interesse in en tussen Spanje én Nederland. Onze basis is in Nederland.

Wij bieden een platform om samen te werken en zaken te doen, om informatie in te winnen en ervaringen te delen, om uw netwerk uit te breiden en te delen. Wij zijn uw bron voor hulp om uzelf en uw organisatie te ontwikkelen, om leads te vergaren en te delen. Wij zijn een organisatie met professionals en specialisten met diverse achtergronden en nationaliteiten.

Onze partners staan klaar om elkaar en andere mensen en organisaties te helpen met hun particuliere zaken en zakelijke aangelegenheden in en Nederland en Spanje.

Het is steeds onze intentie om samen te werken met de verschillende Nederlandse en Spaanse business clubs en andere netwerkorganisaties in Spanje en in Nederland.

Wij hebben dan ook een groot netwerk met Nederlandse én Spaanse ondernemingen en organisaties in zowel Nederland én Spanje.

Ons thema is:

Business Club Spanje slaat bruggen…

Wij doen dit online, via diverse social media kanalen, onze maandelijkse nieuwsbrief én offline door u de mogelijkheid te geven om regelmatig bijeenkomsten bij te wonen, zoals de Spanjeborrel en besloten partner bijeenkomsten.

Periodiek organiseren wij een ‘Spanjeborrel’ in Nederland. Deze bijeenkomst is volledig open voor iedereen (ook als u niet lid bent) en het biedt een live networking event met één of meerdere sprekers over relevante onderwerpen die u informeren en/of u helpen om uzelf of uw organisatie te ontwikkelen. Ondertussen genieten we van een lekkere glas Cava, tapas, Spaanse wijnen of wellicht een paella. Wij doen altijd onze best om het voor iedereen een leuke, fijne, interessante, leerzame en zakelijk interessante bijeenkomst te organiseren.

Onze plannen voor het komend jaar en ons introductie aanbod

Heeft u interesse om met ons samen te werken en wilt u wellicht meer informatie ontvangen, neemt u dan hier contact met ons op.