Mestiza

Hilde SchipperHilde Schipper is de drijvende kracht achter Mestiza. Na ruim 13 jaar werkzaam geweest te zijn in de hulpverlening aan bijzondere mensen gooide zij in 2010 het roer om. Nu staat zij samen met haar team klaar voor een unieke spontane Mestiza ervaring.

Wie zijn wij?

Onze naam betekent heel toepasselijk ‘mix’. Bij Mestiza houden we van het mixen van culturen; van smaken. met ons brede en afwisselende pallet aan diensten, producten en belevenissen brengen we het spontane Spanje voor onze klanten tot leven.

Mestiza voelt zich verwant met het mestizo muziekgenre. Misschien wel bekend van de muzikant Manu Chao. Mestizo muziek staat garant voor vrolijke, spontane, mondiale klanken en heeft als thuisbasis Barcelona. Sinds eind jaren 90 ontwikkelde deze stroming zich tot een complete urban lifestyle. Wij van Mestiza proberen dit ‘Mestiza – gevoel’ uit te stralen in alles wat we doen.

Mestiza is meer…

Bij Mestiza staat heerlijk verzorgde catering van de Spaanse keuken centraal. Maar Mestiza is meer.

Je kunt bij ons terecht voor proeverijen, kookworkshops en zelfs vakanties. En wie weet kom je zomaar de Mestiza Mobiel tegen, met onze ‘pop up paella’.

Bij Mestiza bruisen we van de ideeën. Steeds weer vinden we mooie manieren om Nederland te laten genieten van de spontane kant van Spanje.

‘Thuis’ is voor Mestiza ‘halverwege’ Amsterdam en Haarlem. Maar natuurlijk verzorgen wij uw feest of bijeenkomst op de door u gewenste locatie: vanuit uw eigen pand, op een plein in de stad of midden in de natuur. De Mestiza mobiel staat voor u klaar voor een verrassend en onbezorgd evenement.

Mestiza in de pastorie:

Ook iets te vieren of opzoek naar een locatie voor een teambuildingactiviteit of vergaderruimte? Mestiza biedt een prachtige accommodatie in een authentiek jaren ‘20 pand met grote zalen met hoge plafonds, prachtige tegelvloeren en met een prettig terras op het zuiden. Er wordt intensief samengewerkt met diverse kunstenaars, die ook in het pand exposeren. De bereikbaarheid per openbaar vervoer (station Zwanenburg- Halfweg op loopafstand) is uitstekend te noemen en het parkeren op eigen terrein is gratis. Kom gerust eens langs en laat je verrassen en informeren over de diverse mogelijkheden die dit pand biedt.