Sánchez Catering

DSC_1834De naam Sánchez Catering is verbonden aan Efraín Sánchez, Spaanse kok uit het pittoreske Lanzahita, in de provincie Ávila in Spanje, nu gevestigd in Culemborg. Hij is de eigenaar van dit in februari 2007 gestarte bedrijf, dat zich vooral toelegt op het verzorgen van authentieke  Spaanse tapas. Het bedrijf runt hij samen met zijn Nederlandse vrouw Carla.

Efraín: “mijn ervaring als kok op verschillende plaatsen in Spanje en Nederland en de wens om kwaliteit te bieden met verse producten vormen uitgangspunten voor mijn bedrijf. De authentieke producten komen direct uit Spanje, waar we regelmatig naartoe reizen op zoek naar nieuwe tapas en ingrediënten. Onze familie heeft een olijfboomgaard, waar wij onze olijfolie van gebruiken. Ook maken wij gebruik van het terracotta servies dat de gebroeders Fernandez uit Sartajada, Ávila, in hun pottenbakkerij voor ons maken. Daarnaast hebben wij connecties met kaasboerderijen, wijnbouwers en Ibérico-varkenshouderijen”.

Met Sánchez Catering heeft u vele mogelijkheden. Wij kunnen tapas voor u maken op elke gewenste locatie, of het nu voor een borrel of receptie op de zaak is, op een beurs, feest, verjaardag of bruiloft. Ook kunnen wij u tapas leveren als maaltijd voor uzelf of familie aan huis. Indien gewenst komt daar servies en glaswerk bij. Ook de drank kan daarbij. Wij maken voor u een” tinto de verano”, inmiddels handelsmerk van Sánchez Catering. Ook verzorgen wij workshops “tapas maken”, waarbij u de tapas daarna zelf opeet als onderdeel van een heerlijk tapasbuffet.

Door onze aanpak van het steeds aanvullen en verfijnen van ons aanbod hebben wij inmiddels een ruim aanbod van koude en warme vlees-, vis- en vegetarische tapas die gebruikt kunnen worden om geheel naar eigen inzicht een tapas-menu of buffet samen te stellen. U vindt op onze website de meest gevraagde maaltijdbuffetten. Bekende Spaanse gerechten als paella (met grote paella-pannen tot 120 personen)  en gazpacho (koude tomatensoep uit Andalusië) kunnen wij maken voor u op elke locatie waar een kookgelegenheid is volgens de formule van “live cooking”.

Bent u geïnteresseerd, nieuwsgierig of op zoek naar een écht unieke tapasformule, aarzel dan niet om, geheel vrijblijvend, contact met ons op te nemen. Beschrijvingen van buffetten, prijzen en foto’s kunt u vinden op onze website.

 

SanchezCatering3SanchezCatering2