Spaans TOtaal Vertaalbureau

blancawebklMijn naam is Blanca van Rooijen-Tobajas. Ik ben geboren en getogen in Spanje. Sinds 1970 woon en werk ik in Nederland; het land dat door mijn huwelijk met een Nederlander mijn tweede vaderland is geworden.

Na ruim dertig jaar als freelance vertaler Spaans / Nederlands te hebben gewerkt, was het starten van mijn advies- en vertaalbureau Spaans TOtaal een logische stap.

Opleiding en ervaring

Kennis van en interesse in de zakelijke en internationale markt heb ik letterlijk met de paplepel ingegoten gekregen. In Zaragoza heb ik na de middelbare school een hbo studie Publiciteit en Marketing gevolgd. Later, gedurende de jarenlange samenwerking met mijn echtgenoot in zijn huisartsenpraktijk, kreeg ik een gedegen kennis van de medische terminologie, ontwikkelde ik grote organisatorische vaardigheden en – niet minder belangrijk – veel mensenkennis. Om als freelance vertaler te kunnen werken, heb ik in Nederland een hbo opleiding vertaler Spaans gevolgd.

Oplossingen TOtaal voor Commercieel en Privé doeleinden

Ik woon in Nederland, maar verblijf ook regelmatig voor langere perioden in Spanje; hierdoor ben ik goed op de hoogte van de dagelijkse ontwikkelingen in beide landen. Mijn familiaire-, maatschappelijke- en zakelijke contacten, hebben van mij een perfecte versmelting van beide culturen gemaakt. Mijn vertaalwerk is hierdoor een 100% efficiënt en doeltreffend instrument geworden, dat ik goed kan aanwenden in mijn werk en voor mijn klanten. Het “tot twee landen behoren”, laat mij doeltreffend bemiddelen, mij effectief formaliteiten oplossen en nauwkeurige informatie verkrijgen. Kortom, het stelt mij in staat de doorvoer van persoonlijke projecten of het handelsverkeer tussen Spanje en Nederland maximaal te vereenvoudigen.

Over Spaans TOtaal

De kunst van grenzeloos communiceren

Wij spreken de taal van uw klanten en brengen uw boodschap duidelijk en helder over, zodat u en uw contacten elkaar goed begrijpen.

Alle diensten van Spaans TOtaal zijn gebaseerd op een grondige kennis van Spanje en Nederland: van hun talen, culturen, maatschappijen en hun verschillende visie van zakendoen.

Deze kennis kenmerkt ons werk en stelt ons in staat om onze diensten voor zowel bedrijven als voor particulieren, met dezelfde kwaliteit aan te kunnen bieden. Onze drie werkgebieden zijn: vertaling en taalkundige diensten, consultancy en tolkdiensten, en taal- en acculturatie cursussen.

Contact

Breng ons op de hoogte van uw doelen en laat het communicatie traject aan Spaans TOtaal over; u zult met succes en gemak uw doelen bereiken!