Business Basecamp

Bent u van plan om in Spanje een bedrijf op te zetten of voor uzelf te beginnen? Dan bent u bij Business Basecamp aan het juiste adres. Business Basecamp ziet kansen waar anderen obstakels zien en helpt ondernemers en managers bij het ontwikkelen en uitbouwen van hun bedrijf. Wij zijn ook actief op de Spaanse markt.

Over oprichter Patricia Zeegers

Patricia BW SquareAls entrepreneur, consultant en aanpakker pur sang heb ik in 2009 Business Basecamp opgezet, gedreven door de behoefte om managers en ondernemers te helpen obstakels om te zetten in kansen.

Hiervoor was ik vanuit Nederland jarenlang werkzaam voor de multinational Nike, waar ik leerde efficiënt en up-tempo te werken en toch altijd kwaliteit te leveren. De just-do-it mentaliteit had ik van huis uit ook meegekregen: als kind verhuisde ik met mijn ouders verschillende malen naar het buitenland en dat heeft ertoe geleid dat ik niet bang ben om mijn comfortzone te verlaten.

In 2006 was het tijd voor een nieuwe uitdaging op persoonlijk vlak. Ik vertrok naar Barcelona en begon daar voor mezelf. Deze ervaring heeft waardevolle nieuwe inzichten opgeleverd, ook op zakelijk vlak.

Mijn kernactiviteiten zijn dezelfde gebleven: alle neuzen dezelfde kant op krijgen, projecten opzetten en zorgen dat ze het budget niet overschrijden en binnen de gestelde tijd worden uitgevoerd. Mijn doel? Managers en ondernemers helpen (meer) inzicht te krijgen en beter te presteren.

Bij mijn werkzaamheden laat ik me niet belemmeren door geografische afstanden: mijn bedrijf zit in m’n koffer. Mijn tijd verdeel ik voornamelijk tussen projecten in Nederland, waar ik nog altijd veel klanten heb zitten, Barcelona, een fantastische thuisbasis, en Marokko, waar ik de rust en ruimte vind om zaken te relativeren.

Maak een afspraak

Heeft u interesse in uitbreiding van uw zakelijke activiteiten op de Spaanse markt en zou u daarover eens van gedachten willen wisselen? Dan nodig ik u van harte uit om eens samen een cortado te drinken. Neemt u gerust vrijblijvend contact op.