Overzicht van Nederlandse business clubs in Spanje

Er zijn in Spanje diverse Nederlandse business clubs en Nederlandstalige clubs actief. De leden bestaan uit organisaties, ondernemers en professionals uit diverse sectoren.

Deze business clubs onderhouden nauw contacten met elkaar en kunnen u helpen om uw weg te vinden in Spanje.

Wij hebben een overzicht voor u opgesteld:

Stichting Business Club Spanje

cropped-logoBSC_1.pngBusiness Club Spanje is een netwerkorganisatie van mensen en organisaties met een belang en interesse in Nederland en Spanje. Het doel is om mensen en organisaties bij elkaar te brengen, kennis en informatie te delen en partners te promoten. Partners zijn ondernemers, professionals en specialisten in diverse disciplines met ruime ervaring en hebben een Nederlandse en Spaanse achtergrond. Onze basis ligt in Nederland.
www.businessclubspanje.nl

El Foro Empresarial Hispano-Neerlandés

foroHet Foro Empresarial Hispano-Neerlandés is opgericht in Juni 2007 als nevenactiviteit voor La Cámara de Comercio de Bélgica y Luxemburgo en España (CCBLE). Haar doel is om diensten te verlenen aan nederlandstalige bedrijven die een platform zoeken voor contacten en ondersteuning van haar relaties in zowel Spanje als Nederland.
www.ccble.com

Marbella Dutch Business Club

Marbella Dutch Business ClubHandel is de oorsprong van interrelatie tussen mensen

De MDBC streeft er naar een intermediair te zijn tussen enerzijds actieve Nederlandse zakenmensen en de Spaanse overheid en Spaanse ondernemer anderzijds. De voornaamste doelstellingen van de MDBC zijn: het delen van netwerken, bridging networks en daar waar mogelijk complementair voor elkaar zijn.
www.marbelladutchbusinessclub.nl

Nederlandstalige Business Club Costa Blanca

nbcHet doel van de Nederlandstalige Business Club Costa Blanca is het bij elkaar brengen van Nederlandstalige ondernemers en elkaar versterken in het zakendoen.
www.nbccostablanca.com

Nederlandse Zakenkring Valencia

ValenciaNederlands zakenplatform voor de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van Nederlandse sociaal-economische, culturele en sport-activiteiten in Valencia.

De Nederlandse Zakenkring Valencia is als officieel geregistreerde “Asociación” actief in de provincie Valencia en telt gemiddeld zo’n 30 ondernemers als lid. Daarnaast organiseert de zakenkring sociaal-culturele activiteiten, waarbij iedereen van de Nederlandse gemeenschap in Valencia welkom is.

www.nzkv.es

Kring Nederlands Bedrijfsleven Barcelona

De kringDe Kring Nederlands Bedrijfsleven Barcelona is in 1969 opgericht en groeide al snel uit tot een van de meest dynamische internationale bedrijfsverenigingen in Spanje. Op dit moment telt De Kring zo’n zestigtal actieve leden.
www.dekring.org

The Dutch Business Club Madrid

Dutch Business Club MadridThe purpose of the Business Club is to ‘share meaningful Business related information amongst the Dutch Business community in Madrid, whilst networking in a pleasant setting’. Members are an intermediary between active Dutch Business people, the Spanish Businesses and the Dutch and Spanish Governments
www.thedutchbusinessclub.com

Mallorca Dutch Business Club

Logo-Business-Club-Mallorca- De Mallorca Dutch Business Club is de jongste Nederlandstalige business club in Spanje. Doelstelling is om alle Nederlandstalige zakenmensen op Mallorca bij elkaar te brengen om met elkaar te netwerken. En elkaar te helpen in de business.
www.mallorcavandaag.com

Ellas

ellas Ellas is een netwerk van ondernemende Nederlandstalige vrouwen aan de Costa del Sol, Andalucia, Spanje. Haar doelstellingen zijn het faciliteren van contact tussen Nederlandstalige vrouwen in business en het initiëren van informatie uitwisseling die het ondernemingsleven van deze vrouwen veraangenaamt. Dit platform voor vrouwen organiseert diverse interessante bijeenkomsten.
www.ellas-spanje.com

Leave a Reply