Utrecht, 25-03-2014

De Spanjeborrel van dinsdag 25 maart vond plaats bij Grandcafé Maria in het centrum van Utrecht. Deze locatie gebruiken wij ook voor de partnerbijeenkomsten en is altijd sfeervol.

Bij binnenkomst kreeg eenieder weer een heerlijk glas Cava (gesponsord door Euro Economics).

Naast de voorzitter, Marco Kivit, waren de partners Blanca Posada Ballester, Ria Brock Poulsen, Frederike Beltjes, Peter van Deutekom en Héctor Cortez Sanchez aanwezig.
Voor deze bijeenkomst kwam Marc Peeters uit Belgie over met een cliente. Marc is bouwkundig adviseur en begeleid vanuit Belgie onder meer (Belgische) emigranten in hun zoektocht en aankoop van een woning in Spanje. Marc zal zich ook als partner aansluiten bij Business Club Spanje.

Bij de Spanjeborrel konden we een koppel uit Spanje verwelkomen die zich in Nederland aan het oriënteren waren om in er een nieuwe organisatie op te zetten. Verder waren er bijvoorbeeld Hilde BakkerSchipper (Mestiza), Monique Harmsen (Xportwise) en Finn Magendans met een zakenvriend. Ook Erik Pateer was weer van de partij. Erik is technisch schrijver (ervaring bij onderneem Philips, ASML) en hij zal half april de overstap maken richting Madrid. Erik is beschikbaar voor werk/opdrachten en hij zal er zeker de Nederlandse zakenlunch aandoen.

Henk Bruning gaf een presentatie over de totstandkoming en achtergrond van zijn boek ‘Integridad y buen gobierno”, gezien het groot aantal corruptieschandalen in Spanje een zeer actueel thema. Zijn onderwerp leidde tot interessante vraagstukken en stof tot verder nadenken. (indien u interesse heeft in een exemplaar van zijn boek, kunt u contact met hem opnemen via henk@bruning.nl).

Met 30 mensen was ook deze bijeenkomst weer goed bezocht. De sfeer was goed en iedereen kon elkaar prima vinden. Er werden nieuwe contacten gelegd en er werden tientallen visitekaartjes uitgewisseld.

De avond sloten we af met een tombola waarin we een aantal exemplaren van Henk zijn boek konden vergeven, naast een aantal exemplaren van de nieuwe Reisgids Malaga van Anne Pennekamp. Business Club Spanje heeft zelf 2 flessen Cava ingebracht.

Deze bijeenkomst werd gesponsord door:

Logo_EE-rood_-_groot_formaat