Vacature: Business Development Manager Frankrijk en Spanje in Frankrijk, NL

Organization

Onze opdrachtgever is een producent binnen een nichemarkt. Ze zijn van een familiebedrijf uitgegroeid tot 1 van de marktleiders. Om hun salesteam uit te breiden, zijn ze op zoek naar een Business Development Manager voor de regio Frankrijk en Spanje.

Function

Als Business Development Manager ga je op zoek naar grote eindklanten binnen de landbouw, voeding en industrie binnen je te bewerken regio. Je werkt van A tot Z waarbij je zelf de afspraken bij je klanten vastlegt als offertes uitwerken en opvolgen. Je bewerkt van onderuit de klanten en fungeert als aanspreekpunt bij bestaand cliënteel. Nieuwe opportuniteiten en marktinfo vertaal je samen met je sales director naar strategische accountplannen en commerciële acties. Je neemt deel aan lokale beurzen, je geeft productpresentaties en verkooptrainingen. Je werkt nauw samen jouw collega’s op de commerciële binnendienst en marketing.  De rapportering gebeurt aan de sales director.

Requirements

Je kan een succesvolle eerste commerciële ervaring voorleggen. Het is voor jou een uitdaging om op zoek te gaan naar nieuwe klanten en als hunter lange termijn relaties uitbouwen. Je bezit geduld, empathie, drive en een hands-on mentaliteit. Als teamplayer werk je correct samen met je collega’s en verzorg je een gedegen rapportering aan de sales director.

Het vormt voor jou geen probleem om 50% te reizen. Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands en Frans. Spaans is een plus, indien niet aanwezig moet de bereidheid tot leren er zijn.

Offer

Een boeiende uitdagende internationale functie binnen een bloeiende organisatie. Een mooi verloningspakket met bedrijfswagen, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, laptop, gsm, verzekeringen en 12 ADV-dagen.

Interessant? Solliciteer via onderstaande link

Bron: Business Development Manager Frankrijk en Spanje bij Sales Talents in Frankrijk, NL – vacature | LinkedIn

Leave a Reply