NedSpaans Webdesign

HéctorHéctor Cortés Fernández is de oprichter van NedSpaans Webdesign. Hij is in Barcelona (Spanje) geboren. Zijn uitgebreide kennis van en ervaring in project informatietechnologie vormen de basis van zijn bedrijf.

Over de organisatie

De unique selling points van NedSpaans Webdesign zijn commitment, flexibiliteit, passie voor technologie en een constante zoektocht naar oplossingen voor de behoeften van onze klanten.

NedSpaans Webdesign werkt eraan om de internet aanwezigheid van kleine en middelgrote ondernemingen te verbeteren en uit te breiden.

Onze werkwijze is om eerst de specifieke behoeften van uw bedrijf te begrijpen en te analyseren. Daarna creëren wij de juiste technologische oplossing: een website, een webwinkel of een web ontwikkeling op maat. Wij beheren en onderhouden deze eveneens voor u wanneer u dit wenst.

Wij zijn tevens uw brug tussen Spanje en Nederland op het gebied van internet aanwezigheid, zodat uw bedrijf uw diensten en producten in beide landen in het Spaans en in het Nederlands kan aanbieden.