Raad van Aanbeveling

In de Raad van Aanbeveling nemen mensen zitting die de doelstellingen van Stichting Business Club Spanje, de organisatie en de activiteiten een warm hart toedragen en die hun naam willen verbinden aan de organisatie. De Raad bestaat uit een aantal professionals van toonaangevende ondernemingen en (overheids) organisaties. Zij hebben hun sporen verdiend en zijn nog immer dagelijks bezig met activiteiten in en met Nederland en Spanje.
Door hun naam te verbinden met onze business club ondersteunen zij ons en creëren ze een draagvlak waarmee we naar buiten kunnen treden. Op deze manier kunnen professionals, ondernemers en (overheids) instellingen zien dat de activiteiten van onze Stichting breed gedragen en aanbevolen worden door mensen en organisaties in Nederland en Spanje.

De Raad adviseert en ondersteunt het bestuur van de organisatie in de ontwikkeling van haarzelf en de organisatie in zijn geheel.

_______________________________________________________________

Harold Smit

Harold Smit is een zeer ervaren ondernemer met een uitgebreide ervaring met het zaken doen in Nederland en Spanje.

Momenteel is hij oprichter en voorzitter van Mallorca Dutch Business Club, eigenaar van Kidsport Leisure, een online store voor plezier en vrijetijdsartikelen, en MallorcaVandaag, het Nederlandstalige portaal voor Mallorca met nieuws, evenementen en meer.

Harold is voormalig Public Relationships Manager, leraar/trainer en voormalig eigenaar van Dutch Entertainment Employment Agency.

_______________________________________________________________

Natascha van Bijsterveld

Natascha van Bijsterveld heeft 20 jaar ervaring in de export promotie & buitenlandse investeringen voor de Catalaanse overheid.

Zij is technisch adviseur voor ACCIO, een organisatie van de Catalaanse overheid die zich richt op export promotie van Catalaanse bedrijven richting de Benelux markt en die zich richt op investeringspromotie voor bedrijven uit de Benelux die willen uitbreiden in Zuid Europa.

_______________________________________________________________

Kees-JaapAafAaf van der Kooi en Kees-Jaap van der Kooi zijn 2 energieke ondernemers met activiteiten in Nederland en Spanje.

Aaf is bedrijfsadviseur, interim manager, ondernemer en specialist in bedrijfsadministraties en procesontwikkeling.

Kees-Jaap is franchise- & bedrijfsadviseur, interim manager, mediator, bestuurder en ondernemer.

Beiden zijn directeur-eigenaar van K&A Consultants, welke zich richt op bedrijfsadvies en interim management voor het MKB en (franchise)organisaties en welke actief is in zowel Spanje als Nederland. Tevens directeur-eigenaar van Koopplein.nl, een landelijk dekkend netwerk van gratis lokale handelsplaatsen op internet.

Beiden zijn lid van de Nederlandstalige Business Club Costa Blanca.